Hoppa till innehåll
Karriär

Zington utsedd till Karriärföretag - för tredje året i rad

Zington utses ännu en gång till Karriärföretag och vi kan därmed titulera oss som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare - för tredje året i rad. Utmärkelsen delas årligen ut till de 100 svenska arbetsgivare som är mest attraktiva att göra karriär på.

En grupp människor som klappar händer

En sann inspiratör för andra

Vi utses till Karriärföretag 2021, med nomineringen:

"Detta spännande IT företag har med mindre resurser lyckats åstadkomma en stabil och växande attraktivitet som arbetsgivare. Genom att visa upp bredden, företagskulturen och hur man aktivt arbetar med talangers utveckling lyckas man uppnå en hög attraktivitet som arbetsgivare. Vi tycker därför att denna arbetsgivare är en sann inspiratör för andra".

Att bli utsedda till Karriärföret för tredje året i rad är en bekräftelse på att vi lyckats bibehålla och utveckla vår fantastiska företagskultur och återigen når ut med vår övertygelse om att vi alla växer tillsammans, genom att dela kunskaper och erfarenheter.
- Mikael Jonsson, Head of People and Culture

Nomineringsprocessen består av ett antal grundkriterier, en expertpanel och en slutlig jurybedömning. Processen ska försäkra att ett Employer Branding-arbete av hög kvalitet bredrivs samt att arbetsgivaren erbjuder attraktiva karriär- och utvecklingsmöjligheter. På listan återfinns företag som IKEA, SEB och AstraZeneca.

"Vi är väldigt stolta över utmärkelsen och ser med tillförsikt fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder", avslutar Mikael.

Våra karriärmöjligheter

Är du nyfiken på oss? Hör av dig!

Mikael Jonsson

Mikael Jonsson

Head of People and Culture

Relaterade insikter

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar om karriärmöjligheter, lediga tjänster samt tips och inspiration för dig i karriären.

Karriär
Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!