Hoppa till innehåll
Affärssystem

Att jobba som Affärssystemkonsult inom SAP

Drivs du av processeffektivisering och optimering av affärsflöden? Då är affärssystem helt rätt! Oavsett om du brinner för de tekniska aspekterna, att bygga lösningar eller att sätta upp processer inom finans eller logistik, arbetar vi tillsammans med marknadens största och mest använda affärssystem, SAP. Med djup teknisk förståelse och gedigen verksamhetsexpertis tar vi fram ett effektivt stöd för några av Sveriges största varumärken.

En man som räcker över en post-it lapp till en annan man.

Arbeta som konsult inom SAP

Visste du att 63% av världens alla jeans, 86% av världens alla sneakers och 79% av all världens choklad är skapade av företag, som alla använder sig av SAP-lösningar?

SAP är världens största affärssystem och har över 200 miljoner användare världen över. I rollen som SAP-konsult får du möjlighet att röra dig i gränslandet mellan IT och verksamhet. Du får chansen att arbeta i många olika roller inom flera olika branscher. Om du drivs av att förstå komplexa sammanhang, hur saker och ting hänger ihop och vill arbeta med komplexa system och organisationer, med projekt som verkligen gör ett avtryck i några av Sveriges största företag, bör du testa rollen som SAP-konsult!

Som SAP-konsult på Zington behöver du inte välja mellan att jobba med teknisk problemlösning och verksamhetsförändringar. I de många rollerna som våra konsulter arbetar i krävs en väl utvecklad analytisk förmåga och interpersonella färdigheter, såväl som ett rejält driv. Som SAP-konsult kommer du att utmanas och växa genom att arbeta i stora förändringsprojekt där vi effektiviserar våra kunders mest centrala affärsprocesser med hjälp av marknadens mest omfattande affärssystem. Du förväntas stötta våra kunder med såväl design och realisering av de lösningar som passar deras verksamhet bäst, samtidigt som du hjälper till att driva och koordinera de stora förändringsprojekt som vi är involverade i. I rollen som SAP-konsult på Zington får du goda möjligheter till utveckling och specialisering inom en rad olika inriktningar. 

Till vårt Accelerateprogram söker vi dig som vill arbeta som SAP- Applikationskonsult och som har kunskaper inom och intresse för Supply Chain eller dig med intresse för backend-utveckling och som vill testa på att arbeta i en SAP-teknisk roll. 

Är du en framåtlutad person i början av din karriär som inte skyr utmaningar och gillar kreativ problemlösning, komplexa utmaningar och att arbeta med människor? Då kommer du liksom vi tycka att detta är det roligaste man kan göra!

Våra lediga tjänster

Vill du veta mer om hur det är att jobba med affärssystem? Välkommen att kontakta mig!

Alexandra Nordeborg

Alexandra Nordeborg

Rekryteringsansvarig

Relaterat innehåll