Hoppa till innehåll
Ledig tjänst

Senior affärsinriktad projektledare

Vill du hjälpa några av Sveriges största och mest komplexa organisationer att driva igenom affärskritiska transformationsprojekt som verkligen gör skillnad? Vi söker dig med ett genuint intresse för våra kunders affärer som kan bidra till att lösa komplexa problem och tillämpa styrkan i moderna IT-system för att möjliggöra effektivare arbetssätt.

Om rollen

I rollen som senior affärsinriktad projektledare hjälper du våra kunder att ta fram underlag för beslut av strategisk riktning i form av utredningar och förstudier. Du leder implementationen av vald IT-lösning med tillhörande verksamhetsprocesser. Du förstår våra kunders affärsmodeller och hur bäst leda och navigera mot önskat målläge över tid.

Rollen ställer höga krav på förståelse för både affär och IT, inte minst förståelse för människor i förändring. Du skapar förtroende genom din nyfikenhet och lyhördhet och sociala kompetens där kommunikation med olika intressenter är mycket centralt för projektets framdrift. 

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att leda större ERP-program och projekt, gärna från Retail, Bank & Försäkring eller myndighet.  Vi kan erbjuda dig en plats i ett härligt inkluderande och kompetent team som drivs av att skapa bästa värde i våra kundleveranser och du deltar samtidigt med att utveckla vår konsultaffär tillsammans med oss.

Dina kompetenser och egenskaper

  • Utbildning som ingenjör, ekonom eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult i rollen program-/projektledning av större och komplexa ERP-implementationer, gärna SAP.
  • Du trivs i tidiga faser i projekten med god förmåga att förstå kundernas utmaning, utveckla och sälja in och förankra önskad lösning för olika typer av kunder.
  • Du är en lagbyggare med god förmåga att förankra och leda mot mål och hantera förändringar över tid i komplexa organisationer.
  • Du är trygg ledare och en mycket god kommunikatör som snabbt skapar förtroende med olika intressenter, interna och externa, på olika nivåer i en organisation.

Om Zington

Med en kombinerad kraft av 250 lokala experter, och fler än 4 000 globala kollegor inom VASS, tar vi en ledande roll inom IT- och management-konsulting. Vi tar fram strategier, designar och realiserar tjänster som inte bara uppfyller kundens behov, utan också driver deras affär framåt. Vårt arbete går från idé till genomförande och vidareutveckling, med fokus på människan, tekniken och affären. Vår framgång bygger på engagerade team av drivna kollegor. Vill du vara en del av vår framgång?

Här går individuell utveckling hand i hand med framgång

På Zington står du alltid i fokus. Här får du utrymme att påverka din utveckling och möjligheten att växa i nya roller. Vi rustar dig med rätt kunskap och de rätta verktygen för din professionella och personliga utvecklingsresa. När du växer, växer företag.

För oss är Zington så mycket mer än bara en arbetsplats. När du inte hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter i den digitala världen kanske du spelar pingis på lunchen, varvar ner med en timmes yoga, gör serve-ess i padelturneringen eller hänger på kontoret för en AW med dina kollegor. Tillsammans skapar vi en kultur där alla känner samhörighet och kan dela intressen, erfarenheter och passioner med varandra. Vi växer tillsammans.

Karriär på Zington

Välkommen att skicka din ansökan

Vi ser fram emot att lära känna dig bättre! Så snart vi har gått igenom din ansökan kommer vi att höra av oss till dig. Tack för ditt intresse att växa tillsammans med oss!


Vill du veta mer om rollen eller hur det är att jobba på Zington? Välkommen att kontakta mig!

Susanne Öberg Carlsson

Susanne Öberg Carlsson

Affärsansvarig Ledning & Styrning