Hoppa till innehåll
En mörkblå kaffekopp med zington-logotypen stående på ett bord.

Håll dig uppdaterad med Zingtons nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad hur ni som företag kan använda AI för att utvecklas? Förbättra era affärsprocesser? Behöver du en steg-för-steg-guide för att komma igång med digital tillgänglighet? Detta och mycket mer får du ta del av i vårt nyhetsbrev.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.
Ett par kvinnor sitter vid ett bord. Den ena håller något och visar i sin hand.

Senaste tekniken och trenderna

Håll dig ajour med den senaste tekniken och trenderna på marknaden  tillsammans med oss på Zington – a VASS Company. Att känna till och behärska de senaste teknikerna och innovationerna är en viktig del av vårt uppdrag som konsulter. Vi tror på kraften att dela med oss av denna kunskap och växa tillsammans.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vad du kan förvänta dig?  

  • Interaktiva Webbinarier: Få inbjudan till event eller webbinarier där vi diskuterar aktuella trender och delar praktiska råd.

Våra kunder   

Under åren har vi fått förtroendet av några av landets främsta företag som ex. Fora, Atrium Ljungberg och SJ. Här kan du läsa mer om några av våra uppdrag som sträcker sig från SAP-implementationer och kreativ UX/UI-design till detaljerad kvalitetssäkring och utveckling av användarvänliga hemsidor.  

  

AL Logo Alecta Logo Apollo Logo ATG Logo Bonnier Logo Dafgards Logo Fora Logo Klarna Logo Martin Servera Logo Nobia Logo SJ Logo Vattenfall Logo

Kontakta oss

Som en del av IT-koncernen VASS, som har över 4500 medarbetare globalt, stöttar vi våra kunder att effektivt navigera och bemästra sin digitala transformationsresa. 

Läs mer om våra expertområden här.