Hoppa till innehåll
ERP

Zington och Microsoft Dynamics 365 växer tillsammans!

Affärssystem utan integrationer? Microsoft löser det genom Dynamics 365, en plattform som rymmer affärssystemen ERP och CRM. Som partner till Microsoft erbjuder Zington fler kunder att öka sin lönsamhet med det färdig-integrerade systemstödet Dynamics 365.

En man och en kvinna sitter vid ett bord med bärbara datorer.

Affärssystemens syfte är att underlätta interna processer, men processerna tar inte hänsyn till begränsningar i affärssystem. Det är integrationerna mellan organisationens olika affärssystem som utmanar, ett arbete som är både dyrt och tidskrävande. Zington erbjuder nu tjänster kring Microsoft Dynamics 365, en plattform där systemen CRM (Customer Relationship Management) och ERP (Enterprice Resource Planning) redan är integrerade.

Zington har lång erfarenhet av att hjälpa företag att implementera affärssystem, effektivisera befintliga verksamhetsprocesser och hantera integrationer av affärssystem. Med hjälp av våra applikationskonsulter och systemutvecklare kan vi dra nytta av Dynamics 365 för att förstärka kundernas affär.

- Dynamics 365 räcker en bit på vägen. Men ingen blir framgångsrik genom att bara byta verksamhetssystem, poängen ligger i hur det implementeras och utnyttjas. Det kan vi, säger Johan Sellberg, som driver Zingtons erbjudande kring Dynamics 365.

Med Zingtons helhetserbjudande kring Dynamics 365 kan vi tillsammans med våra kunder fokuserar på de processer som på riktigt stärker deras position på sin marknad. Oavsett om de är kopplade till sälj och marknad, finans och ekonomi eller tillverkning och produktion.

Partnerskapet med Microsoft Dynamics 365 är en viktig strategisk satsning för Zington och hjälper oss i vår strävan att fortsätta vara systemoberoende. Vi har sedan tidigare omfattande erfarenhet från bl.a. SAP och Oracle såväl som kompetens från Microsofts hela produktportfölj.

Johan avslutar:

- Tack vare vår expertis inom affärssystem och verksamhetsutveckling är vi en ’one-stop-shop’ och därmed en strategisk partner till våra kunder.

Se vårt erbjudande

Vill du veta mer om ERP och Affärssystem? Hör av dig!

Reza Hashemi

Reza Hashemi

Affärsansvarig ERP & Affärssystem

Relaterat innehåll

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!