Din sökning innehåller för få tecken

Digitalt partnerskap med Atrium Ljungberg

parkhusen-kvarter-2-uppsala.jpeg

Atrium Ljungberg är ett av landets största, börsnoterade fastighetsbolag. De äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att utveckla attraktiva stadsmiljöer med en blandning av kontor, bostäder, kultur, handel, service, vård och utbildning. Visionen ”Alla vill leva i vår stad” är djupt förankrad i bolaget och en ledstjärna i arbetet med att skapa stadsmiljöer där människor trivs och väljer att vara, idag och i morgon.

Utmaning

I början av 2019 sökte Atrium Ljungberg en erfaren helhetspartner för att utveckla och förvalta sina digitala kanaler. För att matcha bolagets snabba och ständiga digitala utveckling efterfrågades en partner med bred kompetens, leveransförmåga, prestigelöshet, samarbetsförmåga och med ett genuint intresse för fastighetsbolagets affär. Att ha gedigen kunskap om Optimizely (tidigare Episerver), såväl som kompetens inom systemarkitektur, UX, design, projektledning och webbutveckling var viktiga kriterier för ett lyckat samarbete. Zington hade sedan 2016 levererat digitala tjänster till Atrium Ljungberg i projektform och uppskattade det entreprenöriella och positiva klimat som genomsyrar företaget och fick nu möjligheten att bli digital partner.

Lösning

Partnerskapets gemensamma och primära målbild är att informera och generera mervärde för hyresgäster och kunder. En målbild som realiserats genom förståelse för Atrium Ljungbergs behov och att verka nära verksamhet och affär med ett flexibelt team bestående av bland annat: utvecklare, designers och UX-designers, projektledare, lösningsarkitekter, digitala strateger och konverteringsoptimerare. Under partnerskapets dryga två år har vi tillsammans arbetat i ett 20-tal projekt med leveranser så som; utveckling och förvaltning av tjänstelager, app och webb för bolagets Servicenter (inloggad lösning för hyresgäster), webbplatser för fastighetsbolagets 5 handelsplatser, förvaltning och vidareutveckling av al.se samt ett flertal kringwebbar. I rollen som partner har flexibilitet, proaktivitet och förmåga att leverera specialistkunskap och teamleveranser vid behov varit en central del av samarbetet.

Resultat

En snabbrörlig kund kräver en likasinnad partner. Zington arbetar därför aktivt med att bistå med rådgivning och utveckling så att Atrium Ljungberg kan hålla en snabb digital utvecklingstakt och fokusera på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer som människor vill vistas i, idag och imorgon.

 

I Zington har vi hittat en leverantör som kan leverera i både små och stora projekt för alla varumärken i koncernen. De har ett stort intresse i att förstå våra kunders olika perspektiv och besitter goda kunskaper inom både teknisk såväl som formkänsla och användarupplevelse.
Marianne Perslow
Kommunikationschef, Atrium Ljungberg

Har du några frågor? Kontakta gärna mig!

Linda Wohlfeil │ Affärsledare & Digital Strateg
linda.wohlfeil@zingtongroup.com +46 70 866 99 40