Hoppa till innehåll
Tillgänglighet

5 steg för att komma igång med digital tillgänglighet

Att skapa digitala produkter och tjänster som är inkluderande och tillgängliga för alla är avgörande för att ge lika möjligheter och tillgång till information och funktioner för alla användare, oavsett eventuella funktionsvariationer och förmågor.

Vi guidar dig igenom fem viktiga steg som hjälper dig att komma i gång med digital tillgänglighet för din webbplats eller app. Vi går igenom det viktigaste, till exempel hur du kan använda automatiserade tester, rubrikstruktur och alternativa texter för att säkerställa att dina digitala produkter och tjänster är utformade för att nå så många som möjligt.

Vi kan hjälpa er att få koll på nuläget och förbättra tillgängligheten i era digitala produkter och tjänster. Genom att anpassa din tjänst så förbereder du också för framtiden då AI och röststyrda gränssnitt använder sig av principerna för tillgänglighet för att kunna interagera med olika digitala tjänster. Vi kan erbjuda skräddarsydda utbildningar för att öka kunskapen och medvetenheten om digital tillgänglighet i organisationen. Vi kan också testa och granska era webbsidor och andra digitala tjänster för att identifiera brister och presentera rekommenderade förbättringar.

Se vårt erbjudande

Behöver ni hjälp med digital tillgänglighet? Hör av dig!

Tommy Marshall

Affärsansvarig UX & Design

Relaterat innehåll