Hoppa till innehåll
Affärsutveckling

Webbinarium - Från buzzwords till action

Självkörande budbilar, Alexa och digitala rykten. Framtiden har aldrig varit så nära. Detta är webinariet för dig som har ett stort intresse för den digitala omvärlden och framtiden - som söker vägar fram i såväl den operativa vardagen här och nu och som samtidigt behöver lyfta blicken mot nya, mer osäkra, horisonter.

Om DISCOVER:FUTURE

Med webinarieserien DISCOVER:FUTURE vill vi kompetenshöja dig och oss själva genom att hålla koll på framtidens möjligheter och utmaningar. Vi vill hjälpa dig att navigera mot framtiden och upptäcka vilka frågor som behöver ställas och vilka beslut som behöver tas för att skapa framgång framåt.

Webinarieserien är skapad av Future@Zington, en tvärfunktionell grupp som spanar och analyserar omvärld för insikter om framtiden. Eftersom gruppen består av specialister med olika kompetenser och erfarenheter från hela Zington kan vi täcka in olika perspektiv och infallsvinklar i vårt analysarbete. Arbetet hjälper oss växa via informations- och kunskapsdelning, ökat samarbete och kreativitet.

Webbinariet leds av Katja Rantala och Alfred Guirguis som under 40 minuter leder oss genom framtidsspaningar och den exponentiella utvecklingens möjligheter för att sedan ge konkreta tips på hur vi kan omvandla det till affärsnytta - här och nu.

Nästa avsnitt - hur skapas innovativa organisationer?

Skapas innovation av en slump eller krävs det särskilda förmågor för att kläcka nya idéer? Avsnittet leds av Malin Misaghi, Digital Strateg, som tillsammans med gäster kommer diskutera innovation, förmågor och organisation.

Se nästa avsnitt

Relaterade insikter