Din sökning innehåller för få tecken

ERP & Affärssystem

ERP, Enterprise Resource Planning, eller affärssystem utgör ryggraden i ditt företag. Det hanterar affärsprocesser som ekonomi, logistik, produktion, inköp, rapportering, tillverkning och personalhantering. Vi utformar ERP för att hantera ditt företags unika behov. Det gör det möjligt att integrera alla aspekter av verksamheten i en enda lösning. Genom att dela gemensam data över hela organisationen finns ofta stora effektivitetsvinster att göra. Förutsättningen är effektiv och väl genomtänkt hantering av Masterdata. Det är något som vi är experter på.

Därför är ERP viktigt

Stora och små företag som vill vara konkurrenskraftiga på dagens marknad behöver ett stabilt och integrerat ERP-system som en central del av verksamheten. Med rätt ERP-system kan du centralisera data och automatisera processer, effektivisera rapporteringen i hela organisationen, minska kostnaderna samt öka produktiviteten.

SAP

I ERP-djungeln finns ett system som står ut bland de andra, det är SAP:s ERP-system som är världens mest kompetenta affärssystem. Med SAP är det mesta möjligt. Det enda du behöver veta är att veta hur det ska tillämpas, och det är där vi kommer in.

Vi på Zington har varit SAP Service Partner sedan 2007 och har sedan start haft vår SAP-kompetens som en central del av vårt erbjudande. Vi har omfattande erfarenhet av SAP S/4 HANA och i dagsläget ett flertal aktiva kunder där vi har centrala roller i deras pågående S/4 HANA resor. Vi har erfarna och kompetenta SAP-konsulter inom de flesta funktionella områdena. Med vår kompetens och ett leveransteam bestående av fler än 60 experter kan vi ta oss an de flesta leveransuppdrag. Oavsett om du behöver en enskild expert, ett helt team eller en färdig lösning. Vi har några av Sveriges bästa SAP-konsulter.

Enterprise Implementation Support

När vi själva inte levererar lösningar hjälper vi kunder att bli bättre beställare och kravställare av samma lösningar. Med vår tjänst Enterprise Implementation Support (EIS) stöttar vi dig när du ska ta emot ett nytt ERP-system. Vi står på din sida och etablerar projektkontor, projektledning, processexperter, kravanalytiker, lösningsarkitekter och inte minst förändringsledare. Det är så vi säkerställer att effektmålen som du har satt för det nya ERP-systemet verkligen uppfylls.

Ju enklare saker upplevs, desto mer komplexitet krävs under huven. Våra Enterprise-utvecklare och integratörer säkerställer att ni har rätt egenutvecklade lösningar som ofta behövs på toppen av ett ERP-system. Vi anpassar dem när det krävs och integrerar dem med omvärlden i era tekniska miljöer. Både on-prem och i molnet. Våra Business Intelligence och Analytics-experter säkerställer att all data som genereras av ert ERP-system omvandlas till information och kunskap som ni kan fatta datadrivna beslut utifrån.

Vi hjälper ditt företag med 

  • ERP-strategi
  • Upphandling av ERP-system
  • Införande av ERP-system
  • Beställande roller och mottagande av ERP-system
  • Master Data Management
  • SAP-implementationer
  • SAP lösningsexpertis
  • SAP förvaltning och förädling