Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre! Genom att besöka vår webb accepterar du att vi kan placera cookies på din enhet. Läs mer
Din sökning innehåller för få tecken

ERP & Affärssystem

Ditt ERP-system är hjärtat i din IT-arkitektur. Det är IT-stödet som hjälper dig driva ditt företag. Med funktionalitet för att stötta allt från ekonomi och SCM, till HR-processer och tillverkning fungerar ERP som ett centralt nervsystem som hjälper ditt företag med automatisering, integration och intelligens. Allt som behövs för att skapa en effektiv verksamhet.

Vi på Zington lever ERP & Affärssystem. Med vår bas i SAPs lösningsportfölj implementerar vi SAP S/4 HANA, från planering till Go-live. Vi är SAP Service Silver partner sedan 2007 och har ett 40-tal erfarna svensktalande SAP-experter. Vi jobbar även med de största ERP-leverantörerna, som exempelvis Microsoft (Dynamics 365 FO och Business Central), Oracle (NetSuite), Infor och UNIT4. Varje organisation är unik och kräver ett ERP-system som passar just den verksamheten bäst. Vår roll är att stödja dig i valet av ERP-system, för att optimera stödet till din verksamhet.

Med vår tjänst EIS – Enterprise Implementation Support, stöttar vi dig när du ska ta emot ett nytt ERP-system. Vi står på din sida och etablerar projektkontor, projektledning, processexperter, kravanalytiker, lösningsarkitekter och inte minst förändringsledare. Det är så vi säkerställer att effektmålen som du har satt för det nya ERP-systemet verkligen uppfylls.

Ju enklare saker upplevs, desto mer komplexitet krävs under huven. Våra Enterprise-utvecklare och -integratörer säkerställer att ni har rätt egenutvecklade lösningar som ofta behövs på toppen av ett ERP-system. Vi anpassar dem när det krävs och integrerar dem med omvärlden i era tekniska miljöer. Både on-prem och i molnet. Våra BI/Analytics-experter säkerställer att all data som genereras av ert ERP-system omvandlas till information och kunskap som ni kan fatta datadrivna beslut utifrån.

Inom ERP & affärssystem hjälper vi ditt företag med 

  • ERP-strategi
  • Upphandling av ERP-system
  • Införande av ERP-system
  • Verksamhetens mottagande av ERP-system
  • Integration av ERP-system
  • Förvaltning & Förädling
  • Vidareutveckling av ERP-system