Hoppa till innehåll
Karriär

Zington en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Vi är otroligt stolta som kan berätta att Zington utsetts till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare! Utmärkelsen som årligen delas ut av Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och yrkesverksamma.

En grupp människor som går i bredd över stureplan.

Karriärföretag 2019

Idag lanserade Karriärföretagen listan över Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare att göra karriär på, för studenter och yrkesverksamma. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding arbete. Zington utses till Karriärföretag 2019 med motiveringen:

”Genom att ge medarbetarna stora möjligheter att utvecklas och göra karriär arbetar Zington attraktivt med sitt Employer Branding. Med en innovativ arbetsmiljö samt karriärmöjligheter för sina medarbetare inom verksamheten utses härmed Zington till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

- Vår mission är ”När du växer, växer företag”. För oss är det inte bara ord, utan något som är djupt rotat i Zington och något vi ständigt jobbar med i alla delar av organisationen. Denna utmärkelse är en fantastisk bekräftelse på att vi når ut med vår övertygelse och att det faktiskt uppskattas av målgruppen, menar Felicia Falck, VD för Zington Accelerate, dotterbolaget för Young professionals.

Förutom Zington har IKEA och Volvo återfunnits på listan. Urvalsprocessen till Karriärföretagen består av uppfyllnad av grundkriterier, en granskande expertpanel och en jurybedömning. Processen syftar till att säkerställa att ett högkvalitativt attraktionsarbete bedrivs, samt att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare. Läs mer om urvalsprocessen på Karriarforetagen.se.

- Vi har en otroligt spännande resa framåt. Zington är ett av Sveriges mest expansiva konsultbolag med organisk tillväxt. Vi är mitt i en globalisering och har precis öppnat antagningen för Zington Accelerate 2019 där vi söker fler young professionals som vill växa tillsammans med oss. Denna utmärkelse är ett positivt tillskott till vårt employer brand! avslutar Felicia.

Våra karriärmöjligheter

Är du nyfiken på Zington och hur vi kan hjälpa dig att växa? Kika in på vår karriärsida!
- Felicia Falck, Zington

Relaterat innehåll