Din sökning innehåller för få tecken

Utveckling

För att du ska kunna förverkliga din idé och vision behöver du en ledande partner för att förverkliga den del av resan som utgörs av en IT-lösning. En lösning som är snabb, skalbar och framtidssäker och som gör att du kan ligga steget före dina konkurrenter.

Vi på Zington brinner för systemutveckling och att bygga skräddarsydda system med hjälp av den senaste tekniken. Vi är fullstackutvecklare, frontend/backend-utvecklare, mobilutvecklare, lösningsarkitekter - helt enkelt alla kompetenser som krävs för att hjälpa dig att bygga de bästa digitala lösningarna. Med vår erfarenhet av utmanande nyutveckling, förflyttningar till modern arkitektur och integrationer har vi verktygen för att anpassa din verksamhet till nya användarbeteenden och en föränderlig omvärld.

Vi behärskar en mängd olika tekniker och kodspråk såsom Javascript, .NET, Java och Python med dess bibliotek och ramverk. Med expertis och erfarenhet stöttar vi dig i både teknikval och teamsammansättning. Allt för att utvecklingsarbetet ska kunna ske effektivt och framtidssäkert. 

Något som är gemensamt för oss är en vilja att utvecklas tillsammans med dig som kund. Att ta ett tekniskt ledarskap där rådgivning och lyhördhet är en självklar del. Vi står på din sida och levererar affärsvärde kontinuerligt genom att arbeta med agila metoder och konsulter som verkligen vill göra skillnad. 

Inom utveckling hjälper vi ditt företag med

  • Nyutveckling - från ritbord till driftklar teknisk lösning
  • Vidareutveckling och förvaltning
  • Lösningsarkitektur och tekniskt ledarskap
  • Integrationer och API-utveckling
  • Nulägesanalys och granskning av befintlig lösning
  • Tillgänglighet