Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre! Genom att besöka vår webb accepterar du att vi kan placera cookies på din enhet. Läs mer
Din sökning innehåller för få tecken

Utveckling

I en föränderlig värld som medför nya ramverk och arkitekturmönster är det en fördel att ha en ödmjuk attityd till teknikval. Varje del i ett system har en teknikhorisont och med den förståelsen är det möjligt att skapa ett mönster av komponentbaserad design som gör det lättare att underhålla och uppgradera i takt med utvecklingen. 

Vi står stadigt förankrade i öppen källkod och veta hur man utnyttjar dess fulla potential. Hos oss arbetar personer som har full koll på det senaste inom webb- och systemutveckling och tar med sig denna kunskap och inställning till sitt uppdrag. Vi behärskar en mängd olika tekniker men har en förkärlek för .NET, C#, Java, JavaScript, Spring Boot, Node.JS, React, Angular, Vue, Docker, Git / TFS, NoSQL, Amazon AWS, Azure, Continuous Delivery, automatiserade tester, DevOps och självklart modern pakethantering i Maven, NPM och Yarn.

Hur vi hjälper våra kunder


Vi är övertygade om att du, likt våra kunder, är expert på din affär. Antingen är du branschledande eller utmanar för att bli det. För att du ska kunna fokusera på din idé och vision behöver du en ledande partner för att förverkliga den del av resan som utgörs av en IT-lösning. Här kommer vi in. Vi axlar det ansvaret och blir den partner som uppdraget kräver.

Vi kan bistå med utmanande nyutveckling, förflytta existerande lösningar till modern arkitektur eller integrera en systemflora för smidigare processer. Allt för att kunna anpassa din verksamhet till nya användarbeteenden och en föränderlig omvärld. Vi erbjuder konsulttjänster i roller som systemutvecklare, lösningsarkitekt eller tekniskt ledarskap där rådgivning och beslutsstöd är en självklar del. Vi levererar affärsvärde kontinuerligt genom att arbeta med agila metoder, senaste tekniken och de bästa konsulterna i Stockholm.