Hoppa till innehåll
En kvinna som sitter vid ett bord med en dator.

Test & Kvalitet

Vill du vara med och säkerställa att digitala lösningar inte bara fungerar, utan också håller högsta kvalitet? Med vår expertis inom kvalitetssäkring och testning levererar vi högpresterande funktionalitet som sätter en ny standard. Tillsammans sätter vi nya kvalitetsstandarder för digital framgång.

Lediga tjänster

Många sätter likhetstecken mellan testning och kvalitetssäkring, det gör inte vi. Kvalitet är något som vi bygger in från början med arbetsprocesser och metoder för hur vi hanterar vår portföljhantering, kravinsamling, analys och design och utveckling där testning naturligtvis är en del av kvalitetssäkringen. Det sker inte bara i slutet när man testar något.

Utforska mer

En grupp människor som sitter vid ett bord.

Testa om du är en testare!

Du kanske passar perfekt i rollen som testare utan att du vet om det. Gör vårt test för att ta reda på om rollen som testare verkar vara något för dig! Testet tar cirka 2 minuter.

Skicka en spontanansökan

Vi sätter högt värde på dina ambitioner och vad du drömmer om att åstadkomma. Oavsett var du är i din karriär, är vi övertygade om att vi kan erbjuda spännande möjligheter. Vi tror på att växa tillsammans och skapa framtidens digitala lösningar. Om du delar vår passion, skicka in en spontanansökan så försöker vi hitta en roll för dig.