Hoppa till innehåll
Karriär

Zington utses till Karriärföretag – för fjärde året i rad

Idag står det klart att vi utses till en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige – för fjärde gången i rad. Att vara Karriärföretag är ett kvitto på att vi erbjuder de bästa utvecklingsmöjligheterna för våra medarbetare. Mikael Jonsson, vår Head of People & Culture, pekar på vår företagskultur som främsta anledning till utmärkelsen: ”Vi är otroligt måna om vår fantastiska företagskultur, som skapar förutsättningar att trivas, utvecklas och växa tillsammans”.

En grupp glada människor på en scen.

- Att få utmärkelsen för fjärde året i rad är ett kvitto på vårt långsiktiga och målmedvetna arbete inom Employer Branding. Att våra medarbetare trivs och utvecklas är grunden för allt vi gör. Nu ser vi fram emot att fortsätta resan och skapa ännu bättre möjligheter för alla att växa och förverkliga sin potential hos oss, säger Mikael Jonsson

Vi utses till Karriärföretag 2022, med nomineringen: 

"Zington har på senaste tiden utvecklat sitt employer branding arbete och gör det med bravur. Här sätts individen i fokus och de egna initiativen uppmuntras för att kunna växa inom företaget. Vi ser ett fint samarbete inom företaget och det är inte konstigt att medarbetarna är engagerade med den fina företagskultur som Zington har skapat. Vi följer med spänning Zingtons utveckling!"

För att bli ett Karriärföretag genomgår arbetsgivaren en urvalsprocess som syftar till att säkerställa att ett högkvalitativt employer branding-arbete bedrivs, och att arbetsgivaren erbjuder attraktiva karriär-och utvecklingsmöjligheter. Nomineringsprocessen består av ett antal grundkriterier och en granskning från en expertpanel och en slutlig jurybedömning. På årets lista återfinns företag som Spotify, Ikea och Polestar.  

​​​​​​​Så här säger Karriärföretagen om sin verksamhet:

"I 11 år har vi årligen utsett de arbetsgivare i Sverige som anses vara attraktivast att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och Young Professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding arbete."

Relaterat innehåll