Din sökning innehåller för få tecken

Kickstarta hösten med ny kunskap från Zington Academy

zington2022-3.jpg

Känner du också av tillbaka-från-semester-pulsen? För många innebär hösten en nystart efter semester och återhämtning. Vill du kickstarta med ny kunskap så har vi goda nyheter - Zington Academy har nu öppnat anmälan för höstens kurser:

Botanisera i vårt utbud och hitta rätt kurs för dig – så banar du väg för en riktigt bra höst!
Kurserna hålls centralt i Stockholm i Zingtons lokaler på Birger Jarlsgatan 9. Det finns lunch, fika och kursmaterial på plats. 

Design Thinking – Kundcentrerad produktutveckling

Med hjälp av Design Thinking kan du lösa komplexa problem och skapa användarfokuserade produkter som skapar värde för både affär och användare. På vår tvådagarskurs lär du dig bygga en passande produkt för användare genom att utföra Design Thinking-metodiken och använda metoder för datainsamling, användarkartläggning, analys, prototyping och validering.

Kursdatum:
8–9 september 2022
11–12 oktober 2022
24–25 november 2022

Läs mer & anmäl dig till kursen Design Thinking här

Effektiv testautomatisering i praktiken

Du får en introduktion till testautomation och alla väsentliga angreppssätt, verktyg och tricks som krävs för att skapa en robust, effektiv och förvaltningsbar testautomatisering. När du gått den här tvådagarskursen kommer du kunna ta fram en långsiktigt framgångsrik testautomatiseringsstrategi.

Kursdatum:
12–13 september 2022
15–16 november 2022

Läs mer & anmäl dig till kursen Effektiv testautomatisering här

NY: Digital Branding

Denna kurs hjälper dig som varumärkesansvarig att säkerställa hur du kan gå till väga för att förstå det digitala branding behovet. Hur fungerar digital branding jämfört med mer traditionell branding? Hur bygger man på enklast sätt en digital brandingportal som är enkel att redigera och tillgänglig för alla slags yrkesroller?

Kursdatum:
15 september 2022
20 oktober 2022
29 november 2022

Läs mer & anmäl dig till kursen Digital Branding här

Professional Scrum Master™ I

En Scrum Master har en avgörande roll för att Scrum-team ska lyckas med produkt, leveranser och arbetssätt. På vår tvådagarskurs Professional Scrum Master lär du dig allt du behöver veta för att leda ditt agila team mot lyckade leveranser. Under kursen får du kunskap om Scrum-ramverket, roller, praxis, regler, aktiviteter, artefakter och vad det innebär att vara en Scrum Master. I anslutning till kursen får du möjlighet att certifiera dig som Professional Scrum Master level 1 (PSM I) via Scrum.org.

Kursdatum:
3–4 oktober 2022
1–2 december 2022

Läs mer & anmäl dig till kursen Professional Scrum Master här

Kvalitetssäkring för team

Denna kurs vänder sig till tvärfunktionella Scrum-team. Kursen ger teamet en gemensam förståelse för kvalitet, QA-strategier och kvalitetsmål. Efter kursen har ditt team erhållit viktig kunskap och de verktyg som krävs för att skapa proaktivt arbete, genomförande och analys av förbättringar.

Kursdatum:
22 september 2022

Läs mer & anmäl dig till kursen Kvalitetssäkring för team här