Din sökning innehåller för få tecken

Bli bekant med våra nya kollegor

 

Artboard 6.jpg

Ellinor Diring

Roll: UX/UI-designer
På fritiden gillar jag att måla, redigera kortfilm, gå på konsert och att umgås med familj och vänner.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington:
Jag ser framförallt framemot att få jobba i riktigt roliga och inspirerade uppdrag och att umgås och bolla idéer med UX kollegor på Zington Xperience.

 

Artboard 1.jpg

Mikael Nordstedt

Roll: Projektledare

Så brukar jag spendera min fritid: Med min fru och mina två barn. När jag inte tillbringar tid med familjen åker jag gärna skidor, tränar eller läser.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Att göra ett starkt bidrag till framgångsrika projekt och förändringsresor hos Zingtons kunder.

 

Artboard 7.jpg

Michelle Kaziro

Roll: BI-konsult

På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj och avnjuter god mat.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Jag ser mest fram emot att få utveckla mina kunskaper tillsammans med mina kollegor på Zington.

 

Artboard 5.jpg

Agneta Låås

Roll: SAP-konsult

Fritiden spenderar jag helst tillsammans med min sambo och våra fyra hundar i vårt hus vid kusten i södra Hälsingland nära till skog och hav. Under pandemin har jag bott och jobbat en stor del av tiden därifrån.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Jag har sett och hört att ni har en fantastisk sammanhållning på Zington, det ser jag fram emot att få bli en del av.

Artboard 4.jpg

George Maalouf

Roll: Testautomationsingenjör.

På fritiden ägnar jag min tid att träna, läsa böcker, umgås med vänner och titta på serier. Jag har nyligen börjat med yoga och testade klättring tyckte det var kul. 

Jag ser fram emot att jobba med härliga kollegor, lära mig nya tekniker och nya utmaningar. Det är roligt med större bolag men ändå få den familjära känslan. Det är spännande och har en bra känsla av att börja här. 

Artboard 3.jpg

Eric Thelin

Roll: QA Coach

Så brukar jag spendera min fritid: Jag har två barn på tretton och elva år. De veckor jag har barnen blir det mycket fokus på dem. Sonen är med i scouterna och dottern rider och tränar friidrott. Själv gillar jag att röra på mig och att vara ute i naturen. Cykel, skidåkning, löpning och vandring hör till mina favoritaktiviteter. Ett relativt nytt intresse är att baka bröd. Sedan drygt ett år sedan bakar jag allt mitt bröd själv.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Det jag ser mest fram emot är att jobba tillsammans med kompetenta och engagerade människor samt att fördjupa mina egna färdigheter inom mjukvaruutveckling och ledarskap.

Artboard 9.jpg

Alexander Forsén

Roll: Projektledare / Produktägare

På fritiden uppskattar jag att umgås med vänner och familj, läsa och se någon film och serie. När vi kommer tillbaka till en post-pandemi-värld kommer jag ägna mycket tid åt konserter och planera någon utlandsresa.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Att få jobba med kloka Zington-kollegor och lyfta våra kunders värdeskapande aktiviteter.

Artboard 8.jpg

Oscar Aronsson

Roll: SAP-konsult

På fritiden gillar jag att spela tennis samt att renovera gamla bilar.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Jag ser verkligen fram emot att få lära känna företaget bättre och att knyta nya kontakter inom företaget. Jag ser även fram emot att bredda mina kunskapsområden som konsult hos Zington. Det ska bli väldigt spännande att vara en del av Zington och jag tror verkligen att jag kommer att lära mig oerhört mycket!

 
Artboard 2.jpg


Ulrica Bohman

Roll: Projektledare (inom verksamhetsutveckling och förändringsledning) (Project manager / Business Consultant)

På fritiden gillar jag att odla & påta i trädgården (men har inte för det "gröna fingrar"), baka surdegsbröd, träffa vänner & vara i naturen. Motion utövas i form av Friskis & Svettis-pass, ridning & gågging i möjligaste mån. Jag tycker om att gå på konserter, teatrar och muséer.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Att tillsammans med kollegor förverkliga våra kunders digitaliseringsambitioner. Ge och få inspiration och energi i Zington- gemenskapen. Få ta del av och bidra till den enorma erfarenhetsbank som finns samlat på Zington.

Artboard 11.jpg

Fredrik Boëthius

Roll: Systemutvecklare/Webbutvecklare

Så brukar jag spendera min fritid: När jag inte spenderar tid med min sambo och mina två barn eller sitter framför tangentbordet så är chansen stor att jag är iväg och spelar musik.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Jag ser extra mycket fram emot att få träffa och samarbeta med alla trevliga och proffsiga kollegor. 
 

Artboard 12.png

Alexander Guitz

Roll: Fullstackutvecklare

Så brukar jag spendera min fritid: På min fritid umgås jag med familjen. Jag är även fotbollsintresserad och gillar att se på TV-serier och spela tv-spel.

Detta ser jag mest fram emot med att jobba på Zington: Jag ser fram emot att jobba på spännande projekt och att vi tillsammans hjälper kunderna att växa.