Din sökning innehåller för få tecken

Nyhetsbrev december 2020

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt år!

Snart är julen här och vi på Zington vill passa på att önska våra kunder, samarbetspartners och alla andra en riktigt god jul och ett gott nytt år! I årets sista nyhetsbrev bjuder vi på en nyhet och två artiklar, fullspäckade med tips och råd. 

Så ökar du synligheten på Amazon med hjälp av annonsering

För företag som antingen är etablerade på Amazon eller överväger en etablering är annonsering en av de viktigaste metoderna för att få fler konverteringar, öka varumärkeskännedom och leda trafik till produkter. Vår expert inom e-handel, Nicolai Grevstad, förklarar hur Amazons annonseringsverktyg fungerar och hur framgångsrika kampanjer skapas. 

Vi kom tvåa i World Usability Days-designtävling

Med den medarbetarfokuserade designlösningen "Walk and Talk" kom vi på en andraplats i World Usability Days årliga designtävling. Vår lösning fokuseras kring social, fysisk och mental hälsa hos Zingtons medarbetare och baseras på insikten att många saknar den vardagliga interaktionen, som tidigare fanns naturligt i arbetsdagen. 

Så lyckas du med eftermarknad - tips och tankar från vår expert

Nyligen lanserade vi vårt helhetserbjudande inom Eftermarknad, som innefattar allt från strategi, till paketering av digital eftermarknadsförsäljning. Vår eftermarknadsexpert, Anders Söderman, berättar mer om tankarna bakom erbjudandet, vem det är till för och vad som krävs för att lyckas med sin eftermarknadslösning.