Din sökning innehåller för få tecken

Nyhetsbrev februari 2021

Välkomna till årets första nyhetsbrev från Zington. Vårt nyhetsbrev för februari bjuder på artiklar, guider och kursnyheter från Zington Academy!

Vårens kurser från Zington Academy

Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi. Efter ett framgångsrikt premiärår lanserar vi vårens kurser inom UX, E-handel, QA, Kvalitetssäkring och Agile från Zington Academy.

Intervjuartikel: Kursen gav Alejandro rätt verktyg för att implementera Design Thinking i webbteamet

Alejandro jobbar som Content Strategist på Hemköp. Under hösten 2020 gick han kursen i Design Thinking på Zington Academy. Vi intervjuade Alejandro där han berättar om kursen och vad han fick med sig.

Intervjuartikel: Kursen gav Emilia ett helhetsperspektiv på Design Thinking

Emilia ansvarar för projektkontoret på Fastighetsägarna Service. Under hösten 2020 gick hon kursen i Design Thinking på Zington Academy. Vi intervjuade Emilia där hon berättar om kursen och vad hon fick med sig för insikter.

Prestandatest i CI/CD-flödet: Shifting left inom prestandatestning

I varje DevOps-ambition blir det snabbt tydligt att det är nödvändigt att tänka helt nytt kring prestandatester - speciellt när systemen läggs ut i molnet, där dålig prestanda snabbt blir väldigt dyrbart. Denna artikel föreslår ett sätt att få in prestandatester i sin befintliga CI/CD-pipeline.

Uppnå bättre kvalitet med verksamhetens kompetens i agila utvecklingsteam

Under de senaste åren har jag noterat en märkbar skillnad i både kvalitet och användbarhet på leveranser i bolag som ser till att verksamhetspersoner är med i utvecklingsteamen. Bolag som inte prioriterar verksamhetens involvering i utvecklingen av nya tjänster och produkter håller inte alls samma höga kvalitet i sina leveranser...

Zington Journey - möt Jan Heggen

Möt Jan Heggen – vår fantastiska team lead & seniora konsult. Jan kommer ursprungligen från Värmland och har jobbat hos oss i 5 år. När han inte projektleder uppdrag eller leder kollegor till förstklassiga leveranser, återfinns han ofta i skog och mark.

GUIDE: Så skapar du en framgångsrik eftermarknadsstrategi

Digitaliseringens framfart har skapat nya möjligheter för varuproducenter att skapa direktkontakt och direktförsäljning med slutkunder. En satsning på eftermarknad ökar värdet på produkter, förbättrar den upplevda kundnyttan och ger ofta stor avkastning i såväl försäljning, som kundnöjdhet. Vår guide ger dig insikter i vilka komponenter som ingår i en lyckad eftermarknadsstrategi.