Din sökning innehåller för få tecken

Trendspaning 2021

Hans Leijström (1) (1).jpg

 

Som en direkt konsekvens av pandemin har kravet på digital omställning accelererat och utrymmen för fluffiga initiativ minskat. Här kommer 5 förslag på fokusområden för 2021, som kommer hjälpa er att digitalisera, effektivisera och automatisera er verksamhet.

 

1 - Samarbeta

Förstärk och utveckla er digitala samverkan internt och externt i ekosystemet med hjälp av verktyg som Zoom och Teams. Här behöver ni även addera nya verktyg för att kollaborera ännu mer.

2 - Smarta

Det gäller att vara smart och addera digital arbetskraft till organisationen i form av röstassistenter, RPA och robotar som tar hand om alla repetitiva arbetsuppgifter.

3 - Smarka 

Smarka är en sammanslagning av sälj och marknadsföring och handlar om att integrera digital försäljning och marknadsföring. Syns och sälj genom beteendedata, video, podcasting, livestreaming, social e-handel och chattbottar, som gör jobbet.

4 - Snabba

Här gäller det att vara snabb, genom att accelerera och skala upp er digitala utvecklingsfabrik, med hjälp av agila och moderna utvecklingsverktyg. Det är även viktigt att säkerställa att all rätt data finns och att den skyddas och hanteras ansvarsfullt.

5 - Styra

Det är viktigt att kunna styra. Investera därför i teknik och förmågor för digital diagnosticering och styrning av prylar, IoT och människor.

Avslutningsvis

För att överleva i digital tid krävs ledare med en förmåga att förändra och att leda på distans från hybridkontoret. 

 

 

Vill du veta mer? Kontakta mig!